Slutarbetesfnatt

Nu är första veckan av slutarbetetsskrivandet förbi.

HJÄLP. PUST. STÅNK. STÖN. MORR. WIIII. BUUU. APUUUH. VOFF. MJAU.

Häh, int märks det väl att man håller på att flippa ur?

Just har vi haft en vräkkväll med chips och godis, så nu känner jag mig som en uppblåst boll. Var det värt det? Ja det var gott! Men nu mår jag lite halvuuu.

Imorgon måste jag dränka mina sorger i sprit. Det skall bli roligt.

Öööh, jag börjar allvarligt låta som om jag behöver psykologhjälp. Nä men en rolig kväll med Linda, Stef o Josse + lite vin gör det mesta bättre.

Förresten så börjar min framtid luta allt mera mot Hanken (kanske vi ses där nästa år Mönd!?), vill inte bli restonom. Inget för mej. Vet int hur jag kom på att börja på Sydväst och läsa turism från första början. Jag brann tydligen för det då, men nu har lågan slocknat. Snörpligt.

Nu ska jag gå surfa på facebook. Imorgon blir det stadsrundtur med Lindorr. Godnatt hatifnatt.


Examensarbete...

Idag steg duktiga jag upp prick 7.43 för att jag sku hinna äta frukost med Lindur innan hon for iväg till skolan. Nu är klockan 8.45 och jag har gjort...ingenting! Jo jag har läst bloggar och tidningar. Hm, varifrån hittar man plugginspiration? Sängen är iaf bäddad och jag är påklädd så att jag inte ens har någon chans att krypa ner under täcket igen, för gissa om det lockar!

Såhär ser det ut på mitt skrivbord för tillfället... ett helt bibliotek som jag borde gå igenom och kolla för att se om det finns någon vettig mening i varje bok :)

Nä, bäst att försöka sätta igång. Om 8 veckor ska jag hålla en bok i handen som jag själv är författare till. HAH! För tillfället har jag ett bibliotek runt mej som jag borde gå igenom för att hitta några användbara meningar :)

Nu är det TURISM och KVALITET som gäller till110 %!


Livet i vänteläge

Nu är vi tillbaka här igen...det känns...helt skit!

Denhär stan är verkligen ingenting för mej. Vantrivs här något helt otroligt. Känns som om livet sätts i "köläge" och bara väntar på att flytta tillbaka till Vasa. För där kan livet starta igen. Vet att det är fel att tänka så också. Borde ju försöka se något positivt i staden och i livet här.. men just nu kan jag inte det.

Strampen, Sky, Fone, Ladyline, Sports Club, Wayne's osvosv.... men framför allt att kunna gå på stan och se bekanta ansikten! Finns det något bättre än det?

Ja.. nu har jag fått skriva av mig lite och det är väl ingen tvekan om hur jag känner för Åbo och sista hösten här. Nu kom jag på en positiv sak; det är SISTA hösten här, om ett halvår flyttar vi till Vasa! HALLELUJA.


RSS 2.0