Ekar tomt

Det var verkligen ett tag sedan jag har skrivit nåt inlägg i denhär struntbloggen. Funderar allvarligt att sluta med den. Har inte direkt någon inspiration till att författa något intressant hit. Dessutom håller jag som bäst på att författa en bok om kvalitet, så att jag skall slippa bort från skolan :) Så det finns inte så mycket annat i mina tankar just nu. Bloggen var rolig att ha speciellt när jag var i Kina. Då var det perfekt att skriva av sig och dessutom har jag ju alla härliga minnen samlade här nu :) Måste ta och spara dom på datorn och printa ut dom! Kommer att bli roligt att återuppleva det äventyret nångång i framtiden.

Vet inte.. men min hjärna känns tooooooooooom ... oooooom (det ekar i den, ha-ha)

Ska funderna på saken, kanske jag återupptar skrivandet här senare... man vet ju aldrig.

Nu sitter jag här och är proppmätt, har just tyngt i mig godis, chips och ostbollar (hm.. hur var det med skärpningen?) Vi firade fredag lite i förtid. Får skylla oss själva när vi inte får något gott (då menar jag GOOOOOODIS) under helgen. Kommer att bli stora, enorma, gigantiska problem att skärpa till oss.

Nu borde jag gå sova, så att jag orkar upp imorgon. Kanske skulle vakna upp som en pigg människa full med energi hrm.. Nästa helg bär det iväg hem till Vasa, ska bli superkul <3 Är där tills onsdag och kämpar med enkätundersökningar. Hoppas bara att enkäten är färdig tills dess.

Känner ni er som världens tråkigaste person nångång? Det gör jag. Kanske jag är tråkig eller kanske det bara är jag som förstår att tråkigt kan vara roligt nångång eller är jag egentligen intressant för att jag är tråkig. Hm.. eller så är jag bara en person som inte tycker att vanliga saker är roliga, är det tråkigt? Eller roligt? Äh, nu trassla ja in mig i mina egna tankar, usch.

Jag känner mig ungefär som denhär bilden... smått galen kanske? :D



Borde egentligen int visa såhär smickrande bilder på mig själv, ni (alla dom hundratusentals) som läser bloggen kan ju bli avundsjuka på min vackra uppenbarelse. Wihooo.

Hm.. time for bed!

Guten Nacht.


Viva La Vida...

finns det en bättre låt?
...

Examensarbete examensarbete examensarbete examensarbete...kinamat

Examen... det känns som om det är de enda som snurrar i mitt huvud för tillfället. Som tur är, har jag bestämt mig för att jag SKA ta examen och bli klar från Yrkeshögskolan Novia (som det så fint heter nuförtiden) om 8 veckor! Annars skulle det kanske vara lite svårt att hinna med en undersökning under den tiden, men jag har bestämt mej för att det ska gå. 

Vad ska man göra sen då? Blir väl livskris, heh. Men just nu kan jag inte tänka på nånting annat än examensarbete för annars blir de inte klart. Fast just nu tänker jag på mat för Linda är påväg hem med Kina-mat :) MUMS! och då är det svårt att tänka på gapmodellen (jag tänker bara på min mun som gapar och inte på kvalitetsbrister)...
maat  maaat





En trevlig helg och ett tungt combat-pass

Wow, vilken helg alltså. Den var riktit riktit rolig. Efter lite (mycket) vindrickade blev kvällen ganska djup och det var nästan så att vi alla hade gråten i halsen :) Men snart lättades den upp med lite planer på karaoke-sjungande (som inte blev av eftersom vi var försent ute och listan redan var full) och annat kul. Kvällen slutade på Onnela där vi shejkade oss svettiga. Söndagens mående var väl kanske inte det bästa.. men det var helt klart värt det! Nästa helg är det inflyttningsfest som gäller, jippiii! Hela veckan är det allvar som gäller! Ska skriva på slutarbetet

 Nu sitter jag här på min skrivbordsstol och är helt svettig, för jag har inte orkat gå duscha fast jag just varit på ett Combat-pass. Måste vara världens bästa träningspass alltså! Nu ska jag masa mej upp härifrån o gå duscha, men först ska ni få några härliga sommarbilder från vårt midsommarfirande. Måst ju muntra upp sig med sommarbilder i allt höstrusk.

Midsommarbord
Gänget

Midsommarbord igen...
Gänget igen

Mums!
Supergod midsommarmat!

Sissa fotograf :)
Vår fotograf för kvällen! (Hoppas att de int gör nånting att ja satte upp denhär bilden Sissa?! ja tyckt att du va så söt)

RSS 2.0