Tråkmåns

Hjälp man får allvarligt bli orolig för sig själv när man sitter hemma en lördagkväll och PLUGGAR!

Jepp, ja pluggar faktist (heh, med undantag för lite bloggkollande och bloggande då förstås), men iallafall. Känner mig faktist MYCKET nördig nu 8) Nå, nästa fredag ska slutarbetet lämnas in och efter det tänker jag inte nörda mig på ett bra tag! Det är nog ett som är säkert.

Har ännu en hel massa som borde göras och jag känner en stor knut i magen bara för att jag tänker på det.

Bäst att sätta igång, måste ju bara sätta in en bild på mig själv också (HA-HA-HA)

Jag



Update: Vad har jag då gjort den senaste timmen? Jo, sett på James Bond (tala om att va desperat att hitta på ursäkter till att plugga!!) Nu tror jag det är bäst att jag uppsöker sängen istället. Nati nati

Snål på plättar



Som ni märker så e jag snål på plättar :)  Observera att klockan e 23:30 när jag skriver dethär. Nattuggla jag? Nee inte alls... Skulle ha god lust att gå blanda ihop en smet och börja steka.

Nu borde jag slita mig från datorn och försöka hitta till sängen istället. Då finns det åtminstone en liten liten chans att jag kommer upp därifån imorgon... (kanske till och med före klockan 12, heh)

Mitt liv fortsätter precis som det har gjort, det händer inte direkt så mycket. Håller ännu på att tappa förståndet. MJAAU, VOFF, BÄÄ. Slutarbetet närmar sig inlämning och sedan kommer nästa fråga; jobba/plugga/göra ingenting?

Godnatt säger jag! Kommer nog fortsättningsvis att bli glest med bloggandet, men var ju bara tvungen att skriva om att jag är snål på plättar :)

RSS 2.0