Tre dagars sorg

Nu ar det sorgetid har i Kina. Beror inte oss sa mycket men... man borjar sakta men sakert fatta hur stor katastrof det verkligen har varit. Flaggorna ar hissade pa halvstang och allt "roligt" ar stangt i tre dagar. For oss ar det bara positivt eftersom karaoken ar stangd = det ar tyst nar vi ska sova :)

Igar var vi till Hangzhou, som kineserna kallar till ett paradis pa jorden. Hm.. visst var det vackert, men ett paradis? Njaa, inte riktigt kanske. Nar man kom dit sag det ut precis som Shanghai nastan, en storstad med andra ord. Vi tankte att vi skulle ta en taxi till den stora sevardheten: West Lake. Men det var lattare sagt an gjort! Ingen taxi ville ta oss dit och till sist blev vi sa frustrerade att vi tog en svart taxi och betalade forstas grymt overpris. Men vad gor man? Just det, vi for dit med ett expresstag och nar vi kom till biljettluckan och skulle kopa biljett sa de att taget var fullt, men att det fanns staplatser kvar. Det hjalpte inte annat an att kopa staplatser da! Sa vi stod i en och en halv timme, eller rattare sagt satt pa golvet. Gissa om man hade sjukt i rumpan efter det. Tillbaka till taxin. Taxifarden gick bra och vi blev varken ranade eller valdtagna fast det var en svart taxi. Vi steg av vid den vackra och stora sjon. Det var nog jattegront och fint, det ar bara synd att det alltid ar sa disigt. Det var meningen att vi skulle hyra cyklar och cykla runt sjon, men Iira hade glomt sitt id hemma och da vagrade de att hyra ut cyklar at oss, vilket var lite snopet. Na, vi anvande oss av benen och gick istallet. Men ganska snart kom vi fram till att det var alldeles for langt att ga runt hela sjon. Istallet hoppade vi pa en liten minibil som korde runt sjon. Runt sjon fanns nagra sevardheter, t.ex. tempel och pagodas. Vi gick och yrade pa dar och njot mest av det grona. Smaningom sokte vi upp ett matstalle dar vi smaskade i oss varldens minsta och dyraste pasta, haha. Sedan kopte vi varsin glass pa Haagen-Dazs, mums!

Sakta men sakert borjade det bli dags att fara tillbaka till tagstationen. Vi kom dit ganska tidigt och satt utanfor och pratade med tva sydafrikaner medan vi vantade. Och herreguuud va den ena va snygg! Vilka ogon alltsa, puust. Sandar harligt intensiva som ja... en viss person som borjar pa B (smeknamn) eller J har (kan ni gissa vem jag menar?) Sedan hoppade vi pa taget hem, som tur hade vi sittplats denna gang.

Pa kvallen kandes det i benen och fotterna att vi hade gatt hur mycket som helst! Sa det var skont att krypa i sang, speciellt nar det for en gangs skull var tyst!

Idag ska vi till copymarket och soka Lindas jacka... far se hur det gar! Nu ar det bara fyra dagar (eller egentligen tre om man inte raknar med idag) kvar, wohooo :)

Kommentarer
Postat av: Sisu

Varför ville ingen normal taxi köre er dit? :o

2008-05-20 @ 10:11:42
URL: http://cissabelle.blogg.se
Postat av: Linda

Ja trooor att ja kan gissa vem du menar! Men ja e int alls säker :D Iss int skriva de hit heller :D Han som e "lite efter"? Om du vet va ja menar? :D

2008-05-20 @ 18:38:13
URL: http://lindulii.blogg.se
Postat av: Stef

Jag vet int vem du menar, jag fattaringenting? *nyfiken i en strut*
Btw våra mammutar å cecils mammut mfl sku träffas å skvallra ikväll tror jag... så vi lär väl bli diskuterade säkert...

2008-05-22 @ 15:58:50
URL: http://sncs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0