Vi hade också påskledigt idag!

Vaknade alltför tidigt av att det borrades och hamrades rakt ovanför vårt rum. Det lät så hårt att jag nästan övervägde att gå titta i vessan för att se om det var där de borrade :) Trots allt oljud så låg vi ändå i sängarna ganska länge. Man blir så ARG när man ligger där och försöker sova! Det värsta är att de jobbar 7 dagar i veckan, så det är aldrig tyst. Tillsist var det omöjligt att ligga i sängen mer, så då masade vi oss upp, åt morgonmål, klädde på oss och kikade ut genom gardinerna. Jippie, det var sol! Hur skönt som helst! Skolan började klockan halv 2 och alla var där i tid. Vi väntade och väntade på läraren, men ingen dök upp... så efter ett tag så bestämde vi oss för att sticka därifrån. Skönt att slippa skolan!! Störde inte alls, hehe! Lite störande att de inte meddelade igår redan, menmen... Jo förresten alla UTOM en gick därifrån på samma gång. Han som vi kallar "gubbin" stannade kvar där och väntade ännu efter att alla andra hade stuckit därifrån. Han är inte riktit normal! Istället för lektionen gick vi och åt vår traditionella nudelsoppa. Det har varit riktit varmt ute idag och efter maten gick vi till hotellet för att byta till lite lättare kläder. Alla blommor och träd börjar slå ut och man känner hur humöret blir så mycket bättre av lite solsken.


Efter att ha varit ute en stund och njutit av solen, packade vi gymväskan och hoppade på bussen dit. Vi hade i planerna att testa på BS 3 (basic step), men efter att timmen började märkte vi ganska snabbt att det var väääldigt svårt och en massa snurrar och vändningar hit och dit. Ledaren gick inte alls igenom rörelserna en för en utan började direkt med serien så att man inte hade en chans att hänga med. Vi måste pröva på BS 2 och se om det skulle vara lättare. Så efter att vi hade försökt hänga med i ca 20 minuter gav vi helt enkelt upp! Vi gick iväg med våra brädor och gick istället till löpbandet och sprang en stund. Det blev snabbt tråkigt så då gick vi på lite muskelmaskiner istället. När vi var på en maskin som fungerar så att man ska dra ner en stång till bröstet (den ska väl träna axlarna och armarna) märkte vi att en kar stirrade på oss hela tiden. Tillslut kom han fram till Iira och sa att hon borde ha bröstet längre fram och inte slänga upp stången för annars skadar hon sin rygg :) Han pratade faktist engelska och det var ju schysst av han att säga till och visa oss hur man skulle göra, men vi hade båda superfnatt hela tiden och kunde knappt hålla oss för skratt. Tillsist slapp vi ifrån honom och fortsatte på en annan maskin (en sådan som vi helt säkert visste hur den fungerade, haha) Men att lyfta "skrot" är nog inget för mig! Jag tycker att det är sååå tråkigt och har inte tillräckligt med självdisciplin för att plåga mig själv :D Det är nog bättre att ha en ledare som säger åt en vad man ska göra!


Efter duschen gick vi till bussen och for hem. Det tog ovanligt länge att komma hem för trafiken var helt totalt stockad, det var det värsta jag har sett hittills. Vilka köer alltså!


När vi tillsist kom oss hem var vi båda vrålhungriga och for och köpte lite köttpinnar från "grillen". Dom var goda som vanligt! Idag testade vi också på någon gatumat som ser lite ut som en jättevåffla. Den visade sej vara en sötsak och smakade lite som muffins. Gott var det också. Nu gäller det bara att skärpa sig och inte gå köpa den alltför ofta. Det blir bara mer och mer frestelser här :)


Imorgon är det skola från 9.00-11.10 och 13.30-15.40. Skulle inte störa om timmarna bli inställda :D


Vi var också via en resebyrå på campuset idag och kollade upp vad en resa till Beijing skulle kosta. De trodde att det kostar kring 300 euro med flyg, hotell och rundturer inkluderade. Resan skulle vara 4 nätter och 5 dagar. Är ju inte egentligen så dyrt, men i en studerandes plånbok blir det ett stort hål tyvärr. Får se om det blir något av resan dit... ser lite dåligt ut för tillfället!


Kommentarer
Postat av: Linda

Skicka ett mail åt dig på sydvästmailen!

2008-03-24 @ 20:29:54
URL: http://lindulii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0