Physical Fitness and Beauty

Det var ju meningen att vi skulle ha farit med Karolin på tygmarknaden idag, men när vi skickade ett meddelande åt henne igår kväll, fick vi till svar att de inte skulle fara idag heller. Så vi fick lov att ändra våra planer. Då bestämde vi oss för att fara och kolla in ett gym.


Så idag har vi alltså varit på gym :) De var skönt att svettas lite, alltför länge sen sist! Vi bestämde oss för att fara till ett gym som de rekommenderade i Lonely Planets guidebok som heter Physical Fitness and Beauty. Så klockan 13 var vi redo för avfärd. Vi tog metron dit, eftersom vi var lite osäkra på om bussen kör där förbi. Vi hittade dit ganska snabbt och enkelt. Gymmet är i ett stort köpcentrum på femte våningen. Vi gick fram till disken och frågade om de pratar engelska... självklart pratade han inte engelska! Men sedan visade det sej att han nog kunde helt bra engelska. Vi frågade upp priserna för medlemskap. En månad kostar 50 euro och tre månader 100. Vi bestämde oss ändå för att ta en månad i gången, eftersom vi inte hade en aning hur det var där. Sedan kom det en annan gubbe som talade riktit bra engelska och berättade att de har specialerbjudande just nu - man får en månad på köpet. Vilken tur alltså! Nu får vi springa på gymmet i två månader för samma pris :) Det betyder att vi är medlemmar ända till den 9:de maj... så det är ju inte så länge kvar här sen.


Jag hade med mitt pass idag som tur (för det var man tvungen att visa upp) men Iira hade det på hotellrummet, så hon köpte ett engångsbesök idag (kostade 8 euro). Det var ett jäkla papperskrig och väntande innan jag fick mitt medlemskap. Tillsist kastade de åt mej en papperslapp och i utbyte mot den så fick man en skåpnyckel. Jag kommer att få ett riktigt kort om ca 10 dagar. Haha, de tog foto på mej till det där kortet också. Gissa hur snygg jag så ut på det fotot :) Håret uppsatt och inget smink, det blev nog inget skönhets foto direkt :P


Nå vi gick och bytte om, de hade helt okej omklädningsrum där som tur. Sedan gick vi då ut till gymmet. Det var ganska speciellt, för de hade allt i ett så att säga. I mitten hade de "aerobicsalen" och runtomkring den hade de en massa maskiner. Tyvärr har de ingen spinning, men de får vi lov att klara oss utan! När vi kom dit hade de Step 5. De såg supersvårt ut! En massa snurrande hit och dit. Men de har nog allt man kan tänka sej att erbjuda där. De hade också typ belly dance :D Kanske vi börjar fara på de så att vi är proffs sedan då vi kommer hem igen, haha. Idag var vi bara på maskinerna och jag sprang 2 x 20 minuters pass, det var jobbigt! Sedan gjorde jag lite muskelövningar och till sist tänjde vi.


Efter det var det dags för duschen. Måste nog säga att kineserna inte är blyga! Alla sprang omkring där helnäcka och ingen verkade bry sej det minsta. Det första syn vi möttes av när vi kom ut ur duschen var inte så trevlig. Hm... ni kan tänka er en helnäck kines som ligger på en solstol. Hon låg med ena benet rakt och andra benet hängde ner i golvet. Ja...hrm... ni kan ju tänka er vad man såg då när man kom rakt framifrån! Yäk! De hade också bastu där, men den var nog ingenting att hänga i julgranen precis. Kineserna bredde ut sej helt otroligt och låg över bänkarna så man knappt rymdes in.


När vi hade torkat oss och fixat oss klara gick vi och åt. Vi hittade en amerikansk restaurangkedja som såg ut att ha helt god pasta. Heter Swenson's och är kanske mer känd för sina glassportioner. Jag tog lax med ris och grönsaker och Iira åt pasta med seafood. Bådas mat smakade bra! Vi var jättehungriga för klockan hann bli fem och vi hade bara ätit morgonmål före vi stack iväg till gymmet. Vi hade sett att de hade brownies som såg goda ut i menyn och tänkte att vi skulle ta varsin... men då började de bara mumla någonting och vi trodde att de bara hade en brownie kvar. Så vi tänkte att vi delar den. När den sk brownien kom till bordet visade det sej att det var en ostkaka, ojoj alltså! Vi frågade och de sa bara att de inte hade brownie. Nå, vi orkade inte börja bråka om det utan tog skeden i vacker hand och åt. Helt god var den nog, men den slog absolut inte gårdagens kaka! Sedan begärde vi räkningen och som tur kollade vi på den och då hade de ändå tagit betalt för två ostkakor, ajaj! Nå, de sa vi såklart till om och de rättade till saken. Men man ska nog tydligen alltid kolla upp allting innan man betalar!


Sedan sökte vi upp en busshållplats och hoppade på bussen hem. Dagen har gått jättesnabbt och nu ska jag gå sätta på en tvättmaskin.


Bajbaj


Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

duktigt av dig att sätta på diskmaskinen, haha

2008-03-09 @ 13:37:45
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: Sisu

Kul att ni hitta ett "trevligt" gym! :D

2008-03-09 @ 15:26:38
URL: http://cissabelle.blogg.se
Postat av: Linda

Bra att ni hitta ett gym jo, å att ni fick en månad extra :D Belly Dance, va e de? Ringdans!? x)
Usch fy, man börja ju föreställ sig dendä kinesen som ligger å solar!
Ja kom just tibaks ti åbo... ja, du vet ju hur de brukar kännas :P men ännu värre då man e själv!

2008-03-09 @ 21:01:49
URL: http://lindulii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0