Forsta skoldagen

Idag var da var forsta skoldag... i Kina! Klockan 13.10 gick vi i samlad trupp ivag till klassrummet. Dar vantade var larare pa oss. Klassrummet var verkligen svinkallt och alla satt och huttrade under timmen. Till och med lararen forelaste med jackan pa! Lektionen borjade precis som jag onskade. Inga presentationer och inga diskussioner, jippii! Bara sitta och lyssna och anteckna, var hur skont som helst (forutom att det var kallt da) Vi trodde forst att lararen skulle vara jattestrang, for han sag ut sa. Men han verkade snall och trevlig och skamtade mycket. Enda problemet var att jag tankte fa fnatt av att han ofta upprepade det sista ordet i en mening flera ganger. Typ om han sa "It is cold in Finland" sa upprepade han sedan "In Finland, in Finland" ett par ganger, haha! Som tur verkar vi inte heller ha grupparbeten, eller iaf sa han ingenting om nagot sant, sa far hoppas pa det basta. Vet inte heller om vi har tent i slutet, eller hur examinationen gar till.

Efter timmen for vi ivag till IKEA! Vi slapade runt pa tva finska flickor som vi hade lovat att visa dit. Pa IKEA hade vi ju tankt kopa ett torkstall till kladerna, men det fanns inga sadana dar :O Sa vi for hem tomhanta. Det var ju lite synd. Men det maste finnas nat rum nanstans i hotellet dar man kan torka kladerna. De kan ju inte ha ett laundryroom om de inte har ett torkrum eller en torktumlare skulle man ju tycka. Pa IKEA passade vi ocksa pa att ata kottbullar :) Idag var det annu godare, for vi fick mos till dom, yummie! Lite jobbigt att slapa pa de finska flickorna nog, men man forstar ju nog att de vill ha hjalp med att hitta runt har. Vi bestamde med Iira att det anda var sista gangen vi staller upp och leker guider! Det ar sa jobbigt att hela tiden tvingas vanta pa nagon annan och speciellt eftersom vi inte alls kanner dem! Iira och jag har redan anpassat oss till varandras fart, hehe.

Annars har vi int gjort na speciellt idag. Imoron har vi skola igen hela dan sa far si om de likadant da, hoppas de! Efter skolan tankt vi far till nan stor supermarket som tydligen skall finnas har i narheten o se om det finns nanting atbart dar!

Gah, ja blir galen! Nar vi akt buss ida sa kom de hela tiden nan trudelutt i radion, sa nu har den fastnat helt pa hjarnan :D Haha, Iira haller pa fa na fel me mej da ja gar o sjunger pa den konstant. Na de iaf battre an att ha julsanger pa hjarnan, for de hadd ja typ hela forra veckan :D De storande for vi har ju ingen radio i rumme, sa man vet int alls vilken sorts musik dom lyssnar pa har. De sku faktist va ganska intressant att vet! Sa vet man ju int heller vilken musik som spelas pa radio i Finland, sa ja kommer att ha myki att ta igen sen da ja kommer hem igen! Samma sak galler med filmer, de helt skada har for di far bara visa ett begransat antal utlandska filmer per ar. Sa just nu gar de typ guldkompassen och enchanted pa bio har. Fast de finns ju farstas miljoner piratkopior av splitternya filmer som man kan kopa pa gatorna, men man vet ju aldrig hurdan kvalitet dom ar! Men sen kostar dom ju ocksa 20 cent, sa int e dom ju dyra precis.

Nu har ja int na mer vettit att skriv! Tack o hej leverpastej :D

Kommentarer
Postat av: Sisu

De stämmer väl nog skulle jag tro, för jag vill minnas att det åtm på zoovillage finns unisexversioner också! :) Men eftersom allt som heter unisex brukar ju vara till knäna eller längre på mig fast det e minsta storleken så e jag inte så insatt! :D Där (på zoo) finns annars mått på jackorna också, om de e till nån nytta eller ens stämmer överens med versionerna där vet man inte? Trevlig måndag! PS. Vi har samma problem på Hanken med kyla. Man får sitta med jackan på hela dagen och ändå fryser man! Blää vart e våren?

2008-03-03 @ 16:51:19
URL: http://cissabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0