En kines genom wc-taket

Alltså vilken väckning vi hade imorse! Jag har ju berättat om att de har hållit på borra hur mycket som helst här. Ni kan inte ens tänka er hur vi väcktes imorse... Jo, av en kines i vårt rum! OBS! han hade dessutom inte kommit igenom vår dörr utan genom wc-taket!!!!! Vi vaknade av ett brak och funderade om det är jordbävning eller om jorden håller på att gå under. Det visade sig att byggarbetarna hade gjort något misstag när de reparerade rören och en kines kom rakt genom vår wc-fläkt i taket. PÅ RIKTIGT ALLTSÅ, KINESERNA ÄR TOKIGA! Gissa om vi tänkta hoppa ur sängarna av att vi blev skrämda! Som tur sover vi båda med pyjamasar på iaf... Nå, ni kan ju gissa hur wc:n såg ut efter att en kines hade kommit in genom taket. Fullt med damm och skräp. Som tur blev inga av våra saker förstörda, för han föll bredvid wc-byttan.


Efter att vi hade hämtat oss från chocken kom det en kines upp från receptionen och bad tusen gånger om ursäkt och beklagade osvosvosv. Vi visste inte om vi skulle skratta, skrika eller gråta :) det visade sig att vi måste byta rum nu också i och med att wc-taket är söndrigt. Puuuust alltså! Som tur flyttade städerskorna alla våra saker så vi behövde inte ta hand om det.


Ja, det var väl det sjukaste som har hänt mig i hela livet ungefär! Men nu har vi iaf ett nytt rum att vara i med ett helt wc-tak :D Förutom den LILLA incidenten har vi varit i skolan idag, på två tråkiga lektioner och så var vi och åt till Food Republic, nere i bottenvåningen på köpcentret där vi tränar. Träningen går på sparlåga i och med att Iira går på antibiotika och äter en massa andra piller... jag skulle ju nog kunna träna, men vill inte lämna henne ensam och dessutom är det tråkigt att fara själv bland alla kineser.


Imorgon skall vi till det andra campuset som är fyra gånger större än det vi bor på. Där ska vi få laga en kinesisk specialitet som heter Dumplings. Det är som köttbullar invirade i en vit deg. Ska tydligen också finnas i vegetarisk version och som sötsak. Starten är 8.30 så det blir tidig väckning, usch! Nu är det dags för mig att hoppa i duschen och sedan att söka mig i säng!


Kommentarer
Postat av: Linda

HAIJAAA! Hhahahaha.... alltså e dehär ett aprilskämt eller? :D :D

2008-04-01 @ 16:53:12
URL: http://lindulii.blogg.se
Postat av: Stef

Hahahaha värsta gevalia-reklamen :)

2008-04-04 @ 21:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0